Indmeldelse

Bliv medlem af foreningen

Vi er en frivillig forening, dvs. en forening der alene er baseret på frivillig arbejdskraft. Vi er en forening med personer, der har mange forskellige kompetencer og interesser og vi har både unge og ældre blandt vores medlemmer.

Yderligere information

Hvis du kunne tænke dig at byde ind med at lave et eller andet i vores forening, skal du være så velkommen. Der er mange forskellige typer af opgaver der skal løses, både alene og i fællesskab. Og også både før, under og efter Festivalen. Kom og vær med til at skabe Sorø Historiske Festival.

Vi er pt. over 130 medlemmer i foreningen og har altid plads til flere. Hvis ikke du har mod på og lyst til, at hjælpe med noget ifm. den Historiske Festival, skal du også være så hjertens velkommen til blot at støtte os og fungere som støttemedlem. Det er også vigtigt tak.
Hvad koster det at være med

 • Privatperson kr. 150 pr. år.
 • Foreninger kr. 250 pr. år
 • Virksomheder kr. 500 pr. år.

Send en Mail

  Mobilepay: 103800
  eller
  Netbank: 2520 6898657750
  HUSK ved netbank indbetaling at skrive dit navn og mail til os 

  Hoved sponsorer

  Emilie og Peter Lunds Fond

  Mariette Tellerup

  Virksomhed sponsorer

  Cafe Tre Konger – Comwell Sorø – Destination Sjælland – Dit Sorø – Kragerup Gods – Lehmann Grafisk – Sorø Avis – SN medier – Stiftelsen Sorø Akademi – Støvlet Katrines Hus – Von Bülow Mediehus

  Om foreningen

  Foreningens navn dækker over den historiske tidsperiode 1684-1862. 1684 er året for Ludvig Holbergs fødsel og 1862 er året for B.S. Ingemanns død. 

  Copyright – 1684-1862 Sorø Historiske Festival - CVR. 40184929