Kære medlemmer

I skrivende stund er vi i en periode i vores liv, som vi ikke har prøvet før. En lidt usikker periode på flere måder og naturligvis kan gøre folk både utrygge for sin familie, venner mm. Og hvor nogen oveni, også kæmper med deres virksomhed, butik mm.

Håber i alle har det godt og er ved godt mod. Det er vigtigt i sådanne tider, at stå sammen og bevare håber. Plus hjælpe dem vi kan.
Og dette her går forud for alt andet pt.

Foreløbig aflyser vi ikke vores historiske festival, da vi håber den ligger på et tidspunkt, hvor det her er overstået, eller har fundet et leje hvor vi må ses igen og glædes over samvær og festivitas. Mon ikke vi trænger til det til sommer.

Vi følger selvfølgelig situationen og den yderste konsekvens er, at vi blot flytter festivalen til næste år.
Vi løfter dog ikke denne festival alene, er også afhængige af samarbejdspartnere, hvad de gør mm.
Men vi regner altså med stadigvæk, uagtet at nogle af de planlagte aktiviteter måske ikke kan blive til noget i år, at holde en fest.

Vi har flyttet sy kursus datoer til noget længere fremme mod selve festivalen, hvis man kan mødes på dette tidspunkt. Vi får se. Ellers er dette kursus også noget der nemt kan rykkes til næste år. ( Nye datoer er 10 og 17 maj plus 14 juni.)

I bliver orienteret selvfølgelig om eventuelle ændringer. Og i er velkomne til at skrive eller ringe til os med spørgsmål mm. Tlf 53313311.

Vi udgiver først det officielle program lidt senere, når vi ved hvad der sker.

Mvh Mette Skjoldan