God sommer

Håber I nyder sommeren!

I får her vores andet nyhedsbrev med ønsket om en sommer, der bor i hjertet og vil skabe gode minder om det der var.

Og det der var engang…. .eller som eventyrene begynder med “Der var engang” denne begyndelse kan vi også skrive om B S Ingemann, der levede et produktivt og spændende liv her i Sorø.

Og hvorfor ikke begynde en af vores aktiviteter med at lave en fælles Ingemanns-dag i Sorø. I første omgang med fokus på Ingemanns salmer og i samarbejde med kirkerne. Vi har også indbudt Ingemanns Selskabet, og de er også med som samarbejdspartnere. Tak, tak og tak. Sammen løfter vi.

Det er derfor en glæde at kunne præsentere et Ingemanns Kirke program her på søndag :

Bromme Kirke kl 09:00

Filadelfia Dianalund kl 10:30

Kirke Flinterup kl 10:30

Klosterkirken kl 10:00

Ruds Vedby Kirke kl 09:00

Pedersborg Kirke kl 10:30

Tersløse Kirke kl 10:30

Skellebjerg og Niløse Kirker, har også været positive overfor denne nye tradition.
Der vil blive sunget Ingemanns salmer, ikke noget særsyn måske, men noget nyt at samle oplevelsen og bakke op om foreningen. Og kirkerne har også fået tilsendt en kort tekst forfattet af Ingemann-Selskabets Peter Balslev om Ingemanns salmer, som vi håber vil blive læst op.

I er meget velkomne til at dukke op, hvilket vi håber på I kunne have lyst til. Der vil deltage en repræsentant for foreningen i alle kirkerne, til uddeling af flyers, tage fotos af kirkerne m.v.

Hvis nogen af jer får taget nogle gode fotos fra dagen rundt omkring, så er I velkomne til at sende dem her til denne mail: Mette Skjoldan <16841862soroe@gmail.com>

Sommerlig hilsen og på vegne af foreningen

Peter Balslev-Clausen
Formand, Ingemann-Selskabet

Mette Skjoldan
Formand, Foreningen 1684-1862