Historieinteresse

Alle i den kommende bestyrelse er historieinteresserede. Og interessede i at få fine og lokale menneskers historie bragt til live. Historier fra den valgte tidsperiode, som rummer mange spændende ting og personer.

Samtidig er det ideen at invitere erhvervslivet, butikker, teaterfolk og allerede eksisterende foreninger, der rummer samme periode, til et samarbejde.

Tidsperioden peger meget flot op til vores tid ifht den videnskabelige tid vi også lever i nu, og som er vores fremtid. Vi lever allerede i robottiden. Så fokus i foreningen vil også være at få de strømninger frem der allerede dengang bar os fremad i verden. At få sat spot på dem. Og hvad der i øvrigt rørte sig. Alt sammen til en forståelse af, hvor vi kommer fra og hvor vi er på vej hen.

For Sorø, med Sorø, til Sorø og til Sorøs turister.